Program kursu
- 10 Sections
- 60 Lessons
- Dożywotnio
Expand all sectionsCollapse all sections
- Modul 1: Wstęp do zawodu kelnera.6
- Modul 2: Zrozumienie menu.6
- Modul 3: Umiejętności obsługi.6
- Modul 4: Podstawy gastronomii.6
- 4.1Lekcja 1: Wprowadzenie do gastronomii,
- 4.2Lekcja 2: Zrozumienie składników i technik gotowania,
- 4.3Lekcja 3: Charakterystyka różnych kuchni świata,
- 4.4Lekcja 4: Dostrzeganie jakości produktów,
- 4.5Lekcja 5: Przyswajanie najnowszych trendów gastronomicznych,
- 4.6Lekcja 6: Poznawanie wina i innych napojów alkoholowych.
- Modul 5: Obsługa klienta.6
- Modul 6: Zarządzanie czaskiem i pracą.6
- Modul 7: Standardy i procedury w branży gastronomicznej.6
- 7.1Lekcja 1: Zapoznanie się z standardami branżowymi,
- 7.2Lekcja 2: Regulacje prawne w gastronomii,
- 7.3Lekcja 3: Procedury na wypadek awarii i bezpieczeństwo pożarowe,
- 7.4Lekcja 4: Zrozumienie protokołów sanitarnych,
- 7.5Lekcja 5: Wymogi dotyczące licencji alkoholowej,
- 7.6Lekcja 6: Praktyki zrównoważone w branży gastronomicznej.
- Modul 8: Sprzedaż i marketing.6
- Modul 9: Profesjonalizm w branży.6
- Modul 10: Praktyczne doświadczenie.6
- 10.1Lekcja 1: Praktyczne ćwiczenia z serwowania,
- 10.2Lekcja 2: Symulacja obsługi klienta,
- 10.3Lekcja 3: Zadania z zarządzania restauracją,
- 10.4Lekcja 4: Praktyczne ćwiczenia z obsługi kasy i płatności,
- 10.5Lekcja 5: Symulacja obsługi skarg i problemów klienta,
- 10.6Lekcja 6: Praktyczne testy i egzamin końcowy.