Program kursu
- 5 Sections
- 33 Lessons
- Dożywotnio
Expand all sectionsCollapse all sections
- Obsługa klienta, która przynosi rezultaty5
- Masterclass w gastronomii8
- 2.0Od agaru Agar do Ziti – kulinarny słownik terminów
- 2.1Diety, alergie i wybredni zjadacze
- 2.2Mięsa, sery i wszystkie dodatki
- 2.3Ciasta i desery – wisienka na torcie!
- 2.4Kulinarna podróż dookoła świata
- 2.5Łatwe dobieranie wina do każdego dania
- 2.6Z Baru: Koktajle i Alkohole
- 2.7Przygotuj swój napar z kawą i herbatą
- Obsługa przy stole, aby zaimponować gościom6
- Wskazówki dotyczące robienia napiwków – Kontroluj swoją wypłatę7
- 4.0„Dobra” usługa, a „świetna” usługa
- 4.120 kluczowych rzeczy, które robią wrażenie na każdym kliencie
- 4.2Zarabianie na swojej osobowości i stylu
- 4.3Jak zamienić trudnych klientów w zadowolonych gości
- 4.4Inteligentne strategie na najgorsze scenariusze
- 4.5Zalety pracujących wesel i specjalnych okazji
- 4.6Ostateczna lista kontrolna usługi — zwiększ liczbę wskazówek o 20%!
- Za kulisami w The Restaurant Biz7
- 5.0Zapoznaj się z systemami i aplikacjami do zamawiania jedzenia
- 5.1Powrót do podstaw z tradycyjnymi systemami zamówień
- 5.2Korzystanie z systemów POS i przetwarzanie transakcji
- 5.3Pracuj nad swoim wyglądem: osobisty styl i pielęgnacja
- 5.4Praca zespołowa na podłodze i w kuchni
- 5.5Wielozadaniowość pod presją – Zachowaj spokój i kelner!
- 5.6Bezpieczeństwo przede wszystkim! Radzenie sobie z zakrztuszeniami, oparzeniami i innymi nagłymi sytuacjami